logo slogani
  OPINIONE ARKIVI I OPINIONEVE  
“Shtet”, ulu njësh e ki...
Xhenis Sulimani - 23-05-2014
Edhe një dështim zgjedhor “NË apo I” diasporës shqip...
Mehmet Latifi - 29-04-2014
Emin Azemi...
Maqedonia do të udhëhiqet nga fuqia e Gruevskit dhe naiviteti i shqiptarëve - 29-04-2014
Reklama e NTP Duli

  LAJME NGA VENDI


Projekt “Shkupi - qytet pa dhunë”
U vendos më: 12:32 / 15.11.2014
Tre vjet burg nëse s’e paguani borxhin
U vendos më: 11:30 / 15.11.2014
Prej sot me pajisje dimërore
U vendos më: 11:00 / 15.11.2014
Ohër, Tadiq: Në Ballkan ka mungesë liderësh
U vendos më: 15:30 / 19.08.2014
Kumanovë : Zgjerohet rrjeti i “gasifikimit”
U vendos më: 13:30 / 18.07.2014
Kumanova protestoi qetë dhe me ikonografi kombëtare (VIDEO)
U vendos më: 17:10 / 09.07.2014

  LAJME NGA RAJONI


Thaçi: Largimi i barrikadës, rezultat i Marrëveshjes së 19 prillit
U vendos më: 11:23 / 18.06.2014
Hiqet barrikada mbi lumin Ibër
U vendos më: 11:00 / 18.06.2014
Asgjësohen 60 mijë rrënjë kanabis dhe 10 ton marihuanë
U vendos më: 10:40 / 18.06.2014
Presheva kërkon nga Ramush Haradinaj një ministri
U vendos më: 21:00 / 10.06.2014

TV FESTA - FACEBOOK

NUMRI I VIDEOS: 68
TV FESTA: Takim i maturantëve pas 35 vitesh
NUMRI I VIDEOS: 58
Qytetarët për TV Festa
NUMRI I VIDEOS: 57
Gjimnazistët Kumanovarë në Proekt Evropian
NUMRI I VIDEOS: 56
Ambasadori i Shqpërisë në R.M. z.Arben Cejku vizitoi shkollën fillore "Naim Frashëri" - Kumanovë